WAF plaatst snelste containerhaaksysteem op de markt

Gepubliceerd op 04-11-2016 09:15

Met de nieuwe VDL Dynamic Controller Plus bediening levert WAF het snelste haaksysteem op de markt. Afhankelijk van het containergewicht kan iedere beweging versneld worden uitgevoerd, bovendien gaat dit proportioneel en gedempt. Uniek aan dit systeem is dat ook volle containers supersnel kunnen worden gewisseld en gekipt.

De tijdswinst is enorm met als gevolg dat ook de CO2 uitstoot en het brandstofverbruik worden beperkt, een win-win situatie over de hele lijn. De nieuwe Controller VDL CAN plus technologie zorgt voor een maximale functionaliteit en bedrijfszekerheid.

Het display in de cabine geeft duidelijk de functies weer, met aanduiding van de positie van de haakarm, de schuifarm, de borging, de afstempeling, de uitschuifbare achterbumper en eventuele andere programmeerbare functies. Tevens zorgt dit display voor een eenvoudige diagnosemogelijkeid zonder laptop. De flipperbediening in de cabine zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening van het haaksysteem. Naast deze flipperbediening bestaat ook de mogelijkheid om te bedienen via een joystick of via afstandsbediening. Deze bediening is modulair uitbreidbaar voor eventuele bijkomende functies zoals afdekkleppen op de container, een kipper-aanhanger, enz... .

Tientallen klanten werken ondertussen tot hun volle tevredenheid met deze nieuwe VDL Dynamic Controller Plus bediening. Via onderstaande film kan u de nieuwe VDL Dynamic Controller Plus bediening aan het werk zien. Een demonstratie bij WAF behoort ook tot de mogelijkheden.

www.youtube.com/watch?v=646VIPmvfRwwww.wegenbouw.be/bedrijven/171770/waf-n-v