Theelen Grondwerken, Container en Transportbedrijf B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij Theelen Grondwerken, Container en Transportbedrijf B.V. in Posterholt

Theelen grondwerken, container en transportbedrijf B.V. is bijna 40 jaar geleden opgericht door Ton Theelen. De kern activiteiten bestonden destijds voornamelijk uit het onderhoud van wegbermen, sloten en slootkanten. Door de jaren heen zijn de activiteiten uitgebreid en is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio Midden-Limburg.

Op dit moment is de tweede generatie Theelen aan het roer gekomen, en zijn de werkzaamheden van Ton Theelen door zijn zoon Edwin Theelen over genomen. De groei van het bedrijf heeft geleid tot een breed assortiment materieel en Theelen B.V. is tegenwoordig op diverse terreinen actief. De huidige kernactiviteiten bestaan uit grond- en sloopwerken, wegbermen onderhoud, onderhoud van halfverharde en onverharde wegen, container verhuur en transport.

Voor ons staat de klant voorop. Wij trachten door het leveren van kwalitatief werk op een snelle en efficiënte manier de klant optimaal tevreden te stellen. Daarnaast vinden wij het belangrijk met de klant mee te denken om tot een voor de klant beste oplossing te komen.

Ondanks dat Theelen B.V. reeds vele jaren bestaat, gaan we, mede dankzij onze gemotiveerde medewerkers, als een jong en dynamisch bedrijf de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

T: +31-475-40... Toon nummer

Certificaten

  •  VCA* gecertificeerd
  •  BRL 9335 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
KvK 13033718
Reeds 2 jaar actief op Entreeding.com.