Deschacht

 
Het bedrijf
Welkom bij Deschacht in Oostakker

Deschacht (www.deschacht.eu), met hoofdzetel gevestigd in Oostakker, is de ideale partner voor elk bouwproject. U vindt bij ons een uitgebreid gamma aan Riolerings- en Afvoermaterialen, Dak, Gevel en Isolatiematerialen en Folies bestemd voor zowel de bouwprofessional als de doe-het-zelver. Van een kleine familiale organisatie is Deschacht, door gerichte investeringen en overnames, in enkele decennia uitgegroeid tot de topspeler in zijn segment. De organisatie telt 10 filialen, verspreid over Vlaanderen en Wallonië, waar de 110 medewerkers een omzet realiseren van circa 70 miljoen Euro op jaarbasis.

Onze klanten zijn niet alleen de veeleisende en kwaliteitsbewuste bouwprofessional maar ook openbare besturen, industriële producties en doe-het-zelvers. We bieden ruim 15.000 artikelen aan, waarvan meer dan de helft in permanente voorraad. Van stipte leveringen maken we een prioriteit. Als specialist in efficiënte riolerings- en afvoersystemen hebben we een ruim aanbod aan buizen, aansluitbochten, afvoergeulen, nazichtputten, putdeksels, hulpstukken... in voorraad. Stuk voor stuk gemaakt uit de meest resistente materialen in pvc, pe en pp en volgens de geldende normeringen en wettelijke bepalingen.

We kiezen bij Deschacht resoluut voor de meest innovatieve technieken en oplossingen. De studiedienst helpt bij de realisatie van riolerings- en afvoerprojecten, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij herstructureringen, zowel voor particuliere woningen als voor kantoren, bedrijventerreinen en infrastructurele projecten. Wij informeren en verlenen technisch advies aan de klanten, studiebureau’s en architecten.

T: +32-9-355... Toon nummer
I: www.deschacht.eu


Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
RPR Gent
BTW nr: BE 0863.771.043
Reeds 10 jaar actief op Wegenbouw.be.