Herbosch-Kiere

 
Het bedrijf
Welkom bij Herbosch-Kiere in Kallo

HERBOSCH-KIERE N.V. is een waterbouwkundig bedrijf in Kallo, dat werd  opgericht in 1975 door de fusie van de firma's Eugène HERBOSCH (afdeling waterbouwkunde) en KIERE.

Sindsdien is Herbosch-Kiere erin geslaagd om zich op te werken tot een toonaangevend bedrijf in de meeste watergebonden sectoren, dankzij haar dynamische bedrijfspolitiek gekenmerkt door innovatief denkwerk, creativiteit en stelselmatige toekomstgerichte investeringen.

Herbosch-Kiere is gespecialiseerd in heiwerken, werken met drijvende bokken, bergen van schepen, zware afbraak met dynamitage en is dé specialist van de klassieke dijkwerken, kaaimuren en strand- en oeververdedigingswerken. Het bedrijf beschikt hiervoor over een belangrijke vloot van modern drijvend materieel, zoals pontons, vlotkranen, hefplatforms, een steenstorter, sleepboten, enz.

In de milieusector heeft Herbosch-Kiere pionierswerk geleverd op een aantal gebieden, zoals de productie van afvalgranulaten en de reiniging van onderwaterbodems. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in de bouw en de werking van stortplaatsen, evenals in de uitvoering van bodemsaneringen.

Herbosch-Kiere en haar dochterondernemingen zijn leden van de groep Eiffage Benelux, dat op haar beurt deel uitmaakt van de Franse Eiffage groep.

T: +32-3-575... Toon nummer
I: www.herbosch-kiere.be


Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
BTW nr: BE 0404.637.280
Reeds 3 jaar actief op Wegenbouw.be.