Bennie Brummelman

 
Het bedrijf
Welkom bij Bennie Brummelman in Laren (gld)

Bennie Brummelman grond- en sloopwerken is specialist in alles wat maar kan worden uitgevoerd met schranklader en minikraan. Om dit zeer brede pakket diensten kwalitatief hoogwaardig te kunnen aanbieden, beschikken we over een goed geoutilleerd machinepark met geavanceerde hulpmiddelen, zoals een waterpas- en een afschotlaser. Een aantal zeer ervaren machinisten zorgt voor vakkundige uitvoering van onze diensten.

Het grote voordeel van schrankladers en minikranen is dat ze vele soorten (voor mensen veel te) zware arbeid kunnen verrichten op plekken waar groter materieel moeilijk of niet kan functioneren. Op ons dienstenoverzicht vindt u daarvan legio voorbeelden. Bennie Brummelman grond- en sloopwerken beschikt over een uitgebreid netwerk van collega-bedrijven, die in voorkomende gevallen kunnen worden ingeschakeld. Dat maakt, dat we opdrachten van elk formaat aankunnen. We werken voor bedrijven en particulieren, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Lasergestuurd egaliseren grond en sloopwerken ook in beperkte ruimtes. Bennie Brummelman grond- en sloopwerken is specialist in alles wat maar kan worden uitgevoerd met schranklader en minikraan. Om dit zeer brede pakket diensten kwalitatief hoogwaardig te kunnen aanbieden, beschikken we over een goed geoutilleerd machinepark met geavanceerde hulpmiddelen, zoals een waterpas- en een afschotlaser. Een aantal zeer ervaren machinisten zorgt voor vakkundige uitvoering van onze diensten.

T: +31-573-40... Toon nummer
I: www.benniebrummelman.nl


Bedrijfsgrootte: 1-5 personen
KvK 08052006 - Statutaire zetel Apeldoorn
BTW nr: NL812669356B01
Reeds 17 jaar actief op Entreeding.com.