J. de Regt en Zn. Grond, Infra, Groen B.V.

 
Het bedrijf
Welkom bij J. de Regt en Zn. Grond, Infra, Groen B.V. in Goudswaard

J. de Regt & Zn. is een bedrijf in de  sector Grond, Infra en Groen. Dagelijks houden wij ons bezig in de ( onder ) aanneming met Grondwerken, Rioleringen, Straatwerk, Beschoeiing etc.Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor de levering van Zand, Grond en Repac.  Ons bedrijf is ontstaand in de jaren 90  en gegroeid als een betrouwbare partner in Grond, Infra en Groen.

Kwaliteit
J. de Regt & Zn.Grond Infra Groen staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant.

In de uitvoering beschikt J. de Regt & Zn. Grond Infra Groen over ervaren medewerkers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide aanbod van machines en modern en veilig materieel, zij onze medewerkers in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

Flexibiliteit
Door een platte en flexibele organisatiestructuur is J. de Regt & Zn. Grond Infra Groen geschikt voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Ons werkgebeid strekt zich uit in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en een gedeelte van Brabant.

Ons bedrijf kan flexibel reageren op wensen van opdrachtgevers er is goede inzetbaarheid van het juiste personeel en materieel mogelijk. Ook het inspringen bij eventuele calamiteiten wordt hierdoor eenvoudiger. J. de Regt & Zn. Grond Infra Groen handelt snel en adequaat bij de uitvoering van ieder project.

T: +31-186-69... Toon nummer

Certificaten


Bedrijfsgrootte: 6-10 personen
KvK 69071071 - Statutaire zetel Rotterdam
Reeds 3 jaar actief op Entreeding.com.