Square Group

 
Het bedrijf
Welkom bij Square Group in Wondelgem

Square Group overkoepelt een reeks bedrijven die ontstaan zijn uit de groei van Aclagro zowel door interne uitbreiding als externe acquisities. De activiteiten van de groep zijn gestructureerd per specialiteit.

Aclagro is een geïntegreerde groep bestaande uit volgende 4 afdelingen: infrastructuurwerken - grond-, afbraakwerken & asbestwerken - bodemsanering & waterzuivering - grondreiniging

AC Materials is actief op 5 sites: Brugge, Wondelgem, Desteldonk, Vlierzele en Puurs. De kernactiviteiten zijn het recycleren van bouw en slooppuin, het verkopen van granulaten gerecycleerd of van natuurlijke oorsprong, de productie van funderingsproducten (hydraulisch gebonden mengsels),  het leveren en pompen van stortklaar beton en het leveren van stapelblokken in beton. We beschikken ook over een E-TOP voor de aanvaarding van gronden.

DD Shipping is een opslag- en overslagbedrijf voor massagoederen en stukgoederen.
DD Shipping heeft 2 maritiem gebonden terminals in beheer langsheen het zeekanaal Brussel-Schelde, 1 site in de zeehaven van Brussel en 1 kade aan de Ringvaart te Gent-Wondelgem.

Bij Oryx Projects wordt gestreefd naar het hergebruiken van ecologische of juridische brownfields voor de ontwikkeling van stedelijke projecten. In deze activiteit kunnen we maximaal genieten van de knowhow en mogelijkheden van de groepsentiteiten.

 

T: +32-9-370... Toon nummer
I: www.squaregroup.be

Certificaten

  •  OHSAS 18001
  •  ISO 9001 gecertificeerd
  •  ISO 14001 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
Reeds 3 jaar actief op Wegenbouw.be.