Krinkels Londerzeel

 
Het bedrijf
Welkom bij Krinkels Londerzeel in Londerzeel

KRINKELS >  GROEN - INFRA - WATER - SPORT

Krinkels n.v. is een algemene aannemer die al meer dan 40 jaar actief is in de aanleg en het onderhoud van openbare en privéruimtes. Wij zijn ontstaan uit de fusie van 3 zuster vennootschappen en zijn nu één der toonaangevende landschapsaannemers van België. Onze oorsprong ligt in grootschalige beplantingswerken langs de autosnelwegen. In de loop der jaren zijn onze activiteiten steeds verder uitgebreid met specialismen als vegetatieonderhoud langs waterwegen, boomonderzoek, bestrijding eikenprocessierups, groene daken enzovoorts. De verbreding van onze activiteiten in de wegenbouw heeft een aanzienlijke toename van de omzet als gevolg gehad.

Met onze 500 medewerkers realiseren we voor onze klanten heel wat groen-, infra-, water- en sportprojecten over heel België. Krinkels levert totaalprojecten voor stadsverfraaiing, voetgangers- en fietspaden, aanleg van ronde punten en het wegwerken van gevaarlijke kruispunten en dit tezamen met de nodige rioleringen en collectoren. Tevens rekenen we het aanleggen en onderhouden van sportterreinen tot onze specialisatie, waarin we zelfs alle fasen van een project integreren; Design, Build, Maintain en Finance. Daarmee maakt Krinkels het kwartet groen, infra, water en sport helemaal rond. Wij zien de verfraaiing en onderhoud van de openbare en privé ruimtes als onze taak.

Wij zijn zo georganiseerd dat we kort bij de werven en onze klanten zijn. Hiertoe hebben we een aantal depots en vestigingen, die elk de noodzakelijke kennis en expertise hebben voor de uitvoering van de aan ons toevertrouwde werven. Krinkels nv is één van de bedrijven uit de Nederlandse Krinkels groep. Dit is één van de leidende Europese landscape aannemers actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, en het Verenigd Koninkrijk.

 

Vacatures bij Krinkels (klik hier)

T: +32-52-30... Toon nummer
I: www.krinkels.be

Certificaten

  •  VCA** gecertificeerd
  •  ISO 9001 gecertificeerd

Bedrijfsgrootte: 51 of meer personen
RPR Brussel
BTW nr: BE 0821.547.933
Reeds 5 jaar actief op Wegenbouw.be.