vacature projectleider wegenbouw - Colas - IGV

Gepubliceerd op 18-01-2017 16:10

bij Colas regio Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

 

Werken aan wegen en autosnelwegen, luchthavens, parkings, sportcomplexen , containerterminals … daar is Colas Belgium specialist in. Colas Belgium staat aan de top van de Belgische wegenbouw en draagt bij tot het succes van boeiende projecten.

Wil jij jouw steentje bijdragen en bouwen aan jouw toekomst? Dan zit je goed bij Colas Belgium !

Mensen, de grootste troef van Colas Belgium. Om dit menselijk kapitaal te versterken, voeren wij een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden. Momenteel zijn we voor verschillende agentschappen/regios op zoek naar :

Projectleider Wegenbouw - Wegenis - Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen (M/V)

Functieomschrijving:

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een of meerdere projecten/teams. Je taken zijn o.a. de volgende:

- Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten en voor de gehele technische en financiële opvolging van de werven in uitvoering

- Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel, het inkoopbeleid en de keuze van eventuele onderaannemers.

- Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

- Je vertegenwoordigt het bedrijf bij de opdrachtgevers, ontwerpers, studiebureaus en eventuele onderaannemers en onderhoudt de nodige relaties

- Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor het opmaken van vorderingsstaten en zorgt voor de nodige terugkoppeling van de uitvoeringsgegevens naar de voorcalculatie

- Je rapporteert rechtstreeks aan de directie van jouw agentschap .

Gezocht profiel:

Je bent een gemotiveerde en dynamische (industrieel of burgerlijk) ingenieur of bachelor bouwkunde met zin voor administratie en organisatie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en teamgeest. MS Office (Word, Excel, Project) kent voor jou geen geheimen. Je hebt reeds een stevige werkervaring in een gelijkaardige functie achter de kiezen.

Ons aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen, laptop en smartphone.

Heb je interesse?

Neem dan contact op
met de HR-dienst:

job@colas.be
02/482.06.30

 

www.colas.be
vacature projectleider wegenbouw regio Vlaams-Brabant Oost-Vlaanderen Colas wegenwerken bachelor bouwkunde burgerlijk ingenieur
vorige    overzicht   volgende