vacature werkleider weg- en rioolbeheer - statutair - Stad Leuven - IGV

Gepubliceerd op 01-12-2016 18:15
bij Stad Leuven

Deze vacature werd ondertussen ingevuld. (inschrijvingsperiode is afgelopen)

 

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

Vacature:

Leuven. Eeuwenoud, springlevend! Dagelijks staan ongeveer 1100 gemotiveerde medewerkers klaar voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Een boeiende uitdaging waaraan ook jij kan meewerken!

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een:

werkleider weg- en rioolbeheer (m/v) – statutair

Als werkleider maak je de werkplanning op voor de verschillende ploegen en geef je de ploegbazen duidelijke instructies mee bij de verschillende opdrachten. Je bent steeds op de hoogte waar elke ploeg mee bezig is en onderhoudt het contact met externe partners zoals politie, andere diensten en bewoners. Je schat snel de prioriteiten in en past de planning aan waar nodig. Als werkleider waak je over de kwaliteit van de uitgevoerde opdrachten.

Profiel:

je hebt een diploma hoger secundair onderwijs gecombineerd met minimum 3 jaar aantoonbare professionele ervaring in de wegenbouw, ruwbouw of ervaring in het aanleggen van verhardingen en rioleringen. Vanaf 12 geldige sollicitaties wordt er gekeken naar minimum 2 jaar professionele leidinggevende ervaring (hiërarchisch of als projectleider). Bij je indiensttreding beschik je over een rijbewijs B.

Interesse?

Wil je deze uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 7 december 2016.

De mondelinge proef met case zal plaatsvinden in de week van 9 januari 2017. Het assessment center zal plaatsvinden in de week van 23 januari 2017.

Stad Leuven voert een geïntegreerd personeelsbeleid met oog voor diversiteit. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties, ongeacht leeftijd, handicap, religie, geslacht of afkomst.

www.leuven.be/vacatures
www.leuven.be/werken/werken-bij-stad-Leuven/vacatures/werkleider-weg-en-rioolbeheer.jsp
vacature, job, werkleider, wegbeheer, rioolbeheer, statutair,Stad Leuven, wegenbouw, ervaring, rijbewijs, sollicitatie, Vlaams-Brabant
vorige    overzicht   volgende