vacature werkvoorbereider infrastructuurwerken - Kumpen - IGV

Gepubliceerd op 03-10-2016 11:45

bij Kumpen te Hasselt

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

Werkvoorbereider Infrastructuurwerken

Functie :
Tijdens de aanbestedingsfase analyseer je projecten in overleg met de afdeling calculatie en projectleiding. Tijdens de voorbereiding- en uitvoeringsfase zal je, in samenspraak met de projectleiders, gedetailleerde voorstellen uitwerken voor de optimale uitvoeringsmethoden. Op kritische wijze analyseer je de te verrichten werken in elke fase van het project, je onderzoekt de meest aangewezen techniek rekening houdend met kostprijs en kwaliteit. Doorheen het volledig bouwproces ben je in nauw overleg met de projectleider en opdrachtgever. Je biedt technische ondersteuning aan project- en werfleiders op volgende gebieden:
• begeleiden van technische aankopen
• nazicht van de uitvoeringstekeningen van leveranciers en onderaannemers
• opstellen van varianten en meer- en minwerken
Je rapporteert aan het Hoofd Werkvoorbereiding.

Basis voor succes:
Je genoot een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Een goede kennis van beschoeiing – en funderingstechnieken is vereist. Je bent een vlotte communicator en je werkt resultaatgericht. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, technisch inzicht en organisatorische vaardigheden. Je kan vlot werken met een PC en een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod
Je maakt deel uit van een van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten, en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden met extra legale voordelen, maaltijdcheques en een firmawagen.

Interesse
Solliciteer via www.werkenbijkumpen.be
 

www.kumpen.be
vacature, werkvoorbereider, infrastructuurwerken, Kumpen, Hasselt
vorige    overzicht   volgende