vacature contract manager - Colas Belgium - IGV

Gepubliceerd op 16-09-2016 16:10

bij Colas Belgium te Sint-Agatha-Berchem

Vacature:

Deze vacature werd ondertussen ingevuld.

Voor andere vacatures > www.wegenbouw.be/vacatures_be

 

 

 

 

Samen bouwen aan de weg …

COLAS BELGIUM, lid van de groep COLAS, wereldleider in de WEGENBOUW, zoekt voor haar hoofdzetel te Brussel een (m/v):

Contract Manager

Functie

Als contract manager volgt u de uitvoering en de handhaving van de contracten gedurende de projecten. U implementeert en coördineert de middelen en processen die nodig zijn voor de controle op de financiële en juridische risico's. U bent de persoon die ervoor zorgt dat de bestaande procedures in het contractmanagement beleid gehandhaafd worden en dit in samenwerking met de agentschapsdirecteurs. U neemt actief deel aan de opleidingen rond dit thema aan het personeel. U volgt de «claims» op om zo een rendabele werf te waarborgen.

Profiel

U bent in het bezit van een master diploma rechten of u bent industrieel ingenieur bouw en u heeft een ervaring in publiek recht. U bent communicatief, sociaal en georganiseerd. U bent doel- en resultaatgericht. U heeft een goede kennis van MS Office en u bent tweetalig (NL / FR). U beschikt reeds over een ervaring in één van de volgende sectoren: industrie, engineering of bouw.

Aanbod:

Binnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.


 

www.colasbelgium.be
vacature, contract, manager, Brussel, Colas
vorige    overzicht   volgende