BENOR voor GRANUTON, de gekliefde betonstraatsteen van STRADUS INFRA

Gepubliceerd op 17-07-2012 08:45
Stradus Infra biedt betonstraatstenen, betontegels, boordstenen, maar ook waterdoorlatende stenen en grasbetontegels met Benor-keurmerk aan. Recentelijk behaalde Stradus Infra ook het Benor-certificaat voor betonstraatstenen met een gekliefd zichtvlak overeenkomstig PTV 125.
GranutonGranuton

Granuton, de gekliefde betonstraatsteen uit het STREET ART gamma van Stradus Infra, combineert het warme uitzicht van natuursteen met het plaatsingsgemak van betonstraatstenen. Na uitharding van het beton wordt de steen gekliefd, wat de natuurlijke granulaten aan het oppervlak zichtbaar maakt. Een bijkomende mechanische oppervlaktebehandeling optimaliseert het natuursteeneffect. Aangeboden onder Benor-keurmerk vormt de betonsterke en maatvaste Granuton de ideale oplossing voor de inrichting van projecten met een rustieke uitstraling.

Granuton is beschikbaar is de formaten 16,5x11 cm en 11x11 cm en dit in de diktes 8 cm en 10 cm. Standaard is de gekliefde steen verkrijgbaar in de kleuren Granietgrijs, Steenblauw, Taunus en Bronskwartsiet, maar uiteraard zijn ook kleuren op projectbasis mogelijk.

 

Meer info:

www.stradusinfra.be
BENOR voor GRANUTON van STRADUS INFRABENOR voor GRANUTON van STRADUS INFRA