Grasdallen Trudidal van Deschacht halen COPRO-certificaat

Gepubliceerd op 02-07-2012 11:20
Sinds 13 juni 2012 beschikt Deschacht uit Oostakker over het certificaat COPRO 674/28 voor grasdallen van het type 'Trudidal'. Dit gerenommeerde keurmerk is verplicht bij alle openbare aanbestedingen met grasdallen en biedt bouwheren een betrouwbare kwaliteitsgarantie. De modulaire grasdallen ‘Trudidal’ zijn eenvoudig te plaatsen en zorgen voor een efficiënte infiltratie van wegstromend hemelwater.
TrudidalTrudidal

“Deschacht gaat altijd voor topkwaliteit, zowel op het vlak van service als materialen. Deze erkenning met het keurmerk COPRO 674/28 is dan ook een bevestiging dat onze strategie werkt”, zegt Filip Ausloos, divisiehoofd Riolering & Afvoer bij Deschacht. Na uitvoerige tests in een onafhankelijk laboratorium is gebleken dat de grasdallen ‘Trudidal’ voldoen aan alle technische voorschriften beschreven in PTV 828 en dit voor de zwaarste gebruiksklasse. Dat betekent dat o.a. het materiaal, de afmetingen, en de mechanische en vormkenmerken aan de professionele normen beantwoorden.

Talloze toepassingen

‘Trudidal’ is de ideale oplossing voor gras- en grindversteviging en leent zich perfect voor de aanleg en stabilisatie van parkings, toegangswegen, taluds, bermen, plantsoenen, oevers … Deze kunststofplaat van 500 x 500 x 50 mm kan worden opgevuld met gras of een natuurlijk aggregaat en garandeert een vlotte infiltratie van overtollig hemelwater.

De belangrijkste troeven van ‘Trudidal’ op een rij:

· Modulair systeem: eenvoudig te plaatsen en combineren
· Hoge belastbaarheid: geschikt voor zwaarste gebruiksklasse A (wegberm, intensieve belasting)
· Duurzaam materiaal: 100% gerecycleerd polyethyleen (HDPE)
· Lange levensduur
· Laag gewicht per m²
· Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
· Uv-bestendig
· Hoge treksterkte van de verbindingen
· Leverbaar met markeerdoppen

 

Over Deschacht

Onder het motto 'Van alle bouwmarkten thuis' bieden de vijf divisies van Deschacht uit Oostakker alles wat bouwprofessionals en doe-het-zelvers nodig hebben: riolerings- en afvoermaterialen, isolatie, koper-, zink- en dakmaterialen, folies, en gevel en bouwspecialiteiten. Op dit ogenblik telt de groep zeven vestigingen in Vlaanderen en Wallonië; binnenkort opent een achtste filiaal in Geel.

De divisie Riolering en Afvoer heeft betrouwbare oplossingen voor gravitaire afvoer, infiltratie en buffering in huis. Maar net zo goed afvoergeulen, deksels, grasdallen en Nidagravel, druk- en telecomleidingen, onderdruksystemen, luchtpersrioleringen en oplossingen voor hernieuwbare energie. Bovendien deden al tal van tevreden klanten een beroep op de expertise van onze eigen studiedienst.

Hebt u vragen over dit onderwerp of wilt u de volledige technische fiche van dit product? Neem dan contact op met de afdeling Riolering & Afvoer van Deschacht via 09/355 74 54 of via oostakker@deschachtplastics.be

www.deschacht.eu
Grasdallen Trudidal van Deschacht halen COPRO-certificaatGrasdallen Trudidal van Deschacht halen COPRO-certificaat