Het Terca kleiklinkergamma van Wienerberger: vernieuwd en uitgebreid

Gepubliceerd op 06-06-2012 08:40
Wienerberger (Kortrijk), producent van hoogwaardige bestratingsmaterialen, vervolledigt haar Terca Trendline kleiklinkergamma met twee nieuwe en natuurlijke kleuren: Astra en Orion. Deze varianten worden, net zoals de Trendline Atlas, Dione, Reno en Triton, in de productiesite van Heteren (NL) geproduceerd.
Trendline Astra kleiklinkersTrendline Astra kleiklinkers

Twee nieuwkomers in de Trendline reeks

De genuanceerde tinten en schakeringen van deze twee nieuwe kleiklinkers geven de bestrating een typerend karakter dat elke vorm van monotone uniformiteit doorbreekt: rood-bruin/zwart (Astra) en rood-bruin/blauw (Orion). Beide kleuren zijn beschikbaar in drie verschillende formaten: UWF 65 (± 200x50x65 mm), UDF 65 (± 200x65x65 mm) en KKF 65 (± 200x100x65 mm).


Ook Authentica reeks uitgebreid wegens succes

De grijs-bruine varianten Retro Nostalgie bezand en Retro Nostalgie onbezand zijn terug van weggeweest en vervoegen opnieuw de Authentica reeks. Ze worden voortaan in Schipperswaard (NL) vervaardigd.

Gloednieuw in het gamma is de Retro Varia. Deze onbezande klinker heeft het verweerde en licht onregelmatig uitzicht van een typische recuperatieklinker.

 

Wie meer info wenst:
Wienerberger nv, Kapel ter Bede 121, 8500 Kortrijk
T 056/24.96.16 – info@wienerberger.be

www.wienerberger.be
Terca Authentica Nostalgie zowel Terca Authentica Nostalgie zowel "bezand" als "onbezand" te verkrijgen