Prefab rotondeplateaus zorgen voor een vlotte aanleg van rotondes en een duurzaam resultaat

Gepubliceerd op 07-11-2011 10:20
Rotondes zorgen voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer op drukke kruispunten. De aanleg ervan is echter arbeidsintensief, waardoor de weg vaak langer dan gewenst onderbroken dient te worden. Stradus Infra heeft met haar prefab rotondeplateaus de oplossing: een boordsteen, een overrijdbaar deel en een rotondeblok samen in één prefab element.

Snel plaatsbaar en met als bijkomend voordeel minder hinder voor de weggebruikers. Bovendien zorgt het gebruik van prefab rotondeplateaus voor een zeer stabiel en duurzaam resultaat, en krijgt onkruid geen kans meer.

De voordelen voor u samengevat:
- Zeer snel te plaatsen
- Snelheidsremmend voor personenverkeer
- Overrijdbaar voor vrachtverkeer
- Verhoogde zichtbaarheid door 3 oogreflectoren per element
- Geen zettingsverschillen
- Ongevoelig voor wringend verkeer
- Een minimum aan voegen, waardoor onkruid geen kans krijgt

De elementen zijn verkrijgbaar met een boordsteen in wit beton of in uitgewassen witte kwarts voor extra zichtbaarheid. Het overrijdbare deel kan met ribbelstructuur of met een grof uitgewassen oppervlak geleverd worden. Bovendien heeft Stradus Infra zowel types voor rotondes binnen als buiten de bebouwde kom.

Neem voor meer informatie of specifieke vragen contact op met het Stradus Infra team, dit op het nummer 013/530.500 of mail naar info@stradusinfra.be .
 

www.stradusinfra.be
Rotonde met prefab rontondeplateaus - Stradus InfraRotonde met prefab rontondeplateaus - Stradus Infra