De voordelen van Eurodal vloerplaten bewezen

Gepubliceerd op 04-10-2011 10:25
De Eurodal vloerplaten geraken steeds meer ingeburgerd. De grote formaat-platen lenen zich zeer goed voor uitgestrekte bedrijfsterreinen maar zijn ook geliefd als inkom of parking omwille van hun moderne strakke look.

Fingo te Malle diende onverwacht een deel van het recentelijk aangelegde laadterrein terug op te breken. Geen probleem voor Eurodal. De platen werden netjes opgetild, aan de kant gestapeld en zijn nadien zonder problemen terug geplaatst. Fingo plaatste dan ook met een plezier een tweede bestelling voor een uitbreiding van hun bedrijfsterrein. 

Fabricom Suez te Zwijnaarde  had een soortgelijke opdracht. Door vervangingswerkingen aan ondergrondse presleidingen moesten de Eurodal vloerplaten tijdelijk verwijderd worden om nadien terug geplaatst te worden in oorspronkelijke vorm. 

Ook ziekenhuis Genk leert aan de lijve het voordeel van de verplaatsbaarheid van de platen kennen. Een parking die oorspronkelijk een tijdelijk karakter had, bleef toch 7 jaar in gebruik. Door de voortdurende expansie van het ziekenhuis zal de parking dan uiteindelijk toch verplaatst worden. 

Voor AG Vespa , een autonoom gemeentebedrijf voor de vastgoed en stadsprojecten van de stad Antwerpen, was de verplaatsbaarheid van de Eurodal vloerplaten eveneens een grote troef. Het bijbouwen van nieuwe schoolvertrekken loopt vaak vertraging op waardoor noodgedwongen wordt overgeschakeld op “containerklassen”. De verharding onder en rondom de containersklassen, evenals een tijdelijke speelplaats werden op vraag van AG Vespa ingevuld door Eurodal vloerplaten: flexibel én esthetisch luidt het !

Plan AG VespaPlan AG Vespa