Megategels een verhaal apart

Gepubliceerd op 01-05-2011 11:20
Ebema, fabrikant van bestratingsmaterialen in beton, staat gekend als trendsetter wat buitenverhardingen betreft. Het Ebema gamma staat sinds jaar en dag zowel voor degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid als voor innovatie & creativiteit op gebied van design en trendy bestratingsprojecten. Naast een uitgebreide waaier van klinkers, tegels en banden, biedt Ebema een subliem gamma: "Megategels", tegels van groot formaat, een ware primeur voor eigentijdse en eigenzinnige creaties.

Met gesofisticeerde productietechnieken slaagt Ebema erin kwalitatieve & maatvaste Megategels te produceren die vooral imponeren door hun verrassend groot formaat en hun mooie strakke vormgeving. De Megategels zijn zowel met een strakke betonlook als uitgewassen verkrijgbaar. Voor de productie van de uitgewassen Megategels worden natuursteengranulaten gebruikt, die door een specifiek uitwasprocédé volledig tot hun recht komen. Het uitwassen geeft een ruwere uitstraling, een hoge kleurvastheid en legt specifieke kleurschakeringen bloot.

De zachte tinten van grijs tot diepzwart beklemtonen het rustgevend karakter van het project. Een doordachte combinatie van grote formaten (1 m x 1 m -1 m x 50 cm -1 m x 25 cm -50 cm x 50 cm),vormgeving en kleuren maken van dit Megategel-gamma een baanbrekende oplossing voor eigentijdse projecten.

De Megategels zijn uiterst geschikt voor het stijlvol inrichten van pleinen, winkel- en wandelstraten, waar men kiest voor ruimtelijke vormgeving. Maar niet alleen de inrichting van stads- of dorpskernen doen deze grootformaten hun intrede, ook in hedendaagse tuinontwerpen komen de Megategels uitstekend tot hun recht. De Megategel suggereert ruimte, openheid en rust in een waaier van toepassingen: op het terras of patio, als stap- of inrittegel (bij licht sporadisch verkeer tegels van min.8cm dik)

Megategels: een esthetische meerwaarde voor tuin en straatbeeld.

Voor meer informatie kan u ook altijd terecht op :

www.megategels.comwww.ebema.com