Update buitengids en aanpassing buitenpark van Beltrami

Gepubliceerd op 13-05-2011 15:40
Beltrami beseft maar al te goed dat natuursteen kiezen niet eenvoudig is. Daarom bieden zij u de vernieuwde buitengids aan, die u zal rondleiden in de mogelijkheden die natuursteen biedt als buitenbevloering en gevelafwerking. zij verdelen een uitgebreid gamma (van zandsteen tot graniet), in alle mogelijke formaten (van oude kasseidallen tot grote tegels 90/90) en afwerkingen
Update buitengids BeltramiUpdate buitengids Beltrami

Tachtig pagina’s foto’s en informatie, tips en voorschriften garanderen een duidelijke houvast bij het ontwerp en de realisatie van uw terrasvloer, tuinpad of oprit. Deze gids is een praktische leidraad voor plaatsing en onderhoud van natuursteen.

Een bezoek aan de toonzaal en aangepast buitenpark is werkelijk een ontdekkingsreis naar natuursteen. U wordt persoonlijk geadviseerd en wandelt buiten met een schat aan informatie en inspiratie, staaltjes en brochures. De verkoop van de materialen loopt via erkende verdelers (tegelzaken, bouwmaterialenhandelaars of marmerbewerkers ).

Elke weekdag van 9h tot 17h en op zaterdagmorgen van 9h tot 13h (stock tegels en platen open tot 12h) bent u van harte welkom in Venetiëlaan 22 te Harelbeke.

www.beltrami.benatuursteengids voor buiten: KLIK HIER
Ontdek het natuursteen gamma 2011 in de vernieuwde buitengids en breng een bezoekje aan het aangepast buitenpark!Ontdek het natuursteen gamma 2011 in de vernieuwde buitengids en breng een bezoekje aan het aangepast buitenpark!