Vanaf nu ook online natuursteen bestellen bij Vandix

Gepubliceerd op 16-03-2017 11:47

Vandix wil ervoor zorgen dat elke handelaar en aannemer zo snel en zo makkelijk mogelijk toegang heeft tot haar gehele gamma. Vandaar dat de firma voor professionals nu ook een online gedeelte heeft gecreëerd waarin de klant makkelijk de professionele nettoprijzen kan consulteren, beschikbaarheid verifiëren, technische fiches raadplegen en ook bestellingen kan plaatsen. UIteraard kunnen de producten ook fysiek bekeken en besproken worden. Vandix beschikt immers over een ruim outdoor showpark waar het ganse assortiment vertegenwoordigd is.
 

Via de website van Vandix kan de bouwprofessional makkelijk online registreren, zo kan er 24h/24h, 7 dagen op 7 besteld worden.

Vandix is een toonaangevende groothandel voor natuursteentegels, keramische terrastegels en siergrind, opgericht in 1989. Ondertussen zijn zij een internationale leverancier gespecialiseerd in tegels, zowel voor buiten en binnen, bestratingsmaterialen, keramische terrastegels en siergrind. Naast de tegelvloeren vindt u ook een ruim gamma van boordstenen, wandbekleding, afwateringssystemen en lavabo's en brievenbussen in natuursteen.

Link voor de registratie:

 

www.vandix.be/mvc/registrationVandix online bestellen tutorial