Koppen.be op Dag van de Openbare Ruimte

Gepubliceerd op 12-01-2017 21:59

Koppen be neemt naar jaarlijkse traditie ook dit jaar deel aan de Dag van de Openbare Ruimte, de 2-daagse vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Dit vakevenement gaat dit jaar door op woensdag 1 en donderdag 2 februari in Brussels Expo.

Maatwerk bank van Koppen.be op markt TervurenMaatwerk bank van Koppen.be op markt Tervuren

Op de beursvloer vindt u alle denkbare producten en diensten op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. De kennispartners zorgen voor een inhoudelijk interessant lezingenprogramma, wat u gratis bij kunt wonen. U hoort alles over de laatste actuele onderwerpen en u kunt al uw vragen stellen aan de experts.

U kan Koppen.be bezoeken op stand 4.21 en daar kennis maken met de producten. 

Nieuw voor komende editie van de Dag van de Openbare Ruimte is een hoofdpodium met keynote sprekers en de samenwerking met een dertigtal kennispartners. Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte is het hoofdpodium hét bruisende middelpunt voor kennis en innovaties. Keynote sprekers geven inspirerende presentaties over relevante aspecten van openbare ruimte. Behalve het hoofdpodium zijn er nog twee podia op de beursvloer waar bezoekers gratis lezingen kunnen bijwonen.

Het evenement is met name interessant voor beleidsvoerders en ambtenaren bij lokale en regionale overheden op het gebied van openbare werken, ruimtelijke ordening, stadsontwikkeling, groenvoorziening, huisvesting en milieu & sport. Beoogde bezoekers uit de private sector zijn vooral landschapsarchitecten, ontwerpers, studiebureaus, planologen, studenten en andere beroepsmatig geïnteresseerden. 

Registreer hier voor uw gratis toegangskaart