Aswebo en Aannemingen Van Wellen organiseren jobdagen op 21 en 28 januari

Gepubliceerd op 12-01-2017 10:20

Wegens uitbreiding in België en de internationale projecten (o.a. Marokko) hebben Aswebo en Aannemingen Van Wellen tientallen vacatures voor allerhande ervaren profielen in de wegenbouw. Beide bedrijven, die behoren tot de Willemen Groep, organiseren daarom een jobdag.

Jobdag Aswebo en Aannemingen Van WellenJobdag Aswebo en Aannemingen Van Wellen

Het nieuwe jaar is voor deze wegenbouwers een jaar vol nieuwe uitdagingen en nieuwe projecten. "Aan jou de beslissing of je samen met ons aan België en de rest van de wereld wil laten zien wat we kunnen", aldus de personeelsverantwoordelijke van Aswebo.

Kom langs op één van de jobdagen: zaterdag 21/01/2017 bij Aswebo te Booiebos 4, Drongen en zaterdag 28/01/2017 bij Aannemingen Van Wellen te Klinkaardstraat 198, Kapellen, telkens van 10u tot 15u. Breng zeker uw cv mee.

Beide bedrijven beschikken momenteel over tal van vacatures. Ook de andere bedrijven, Kumpen en AMV Wegenbouw, binnen de Willemen Groep zijn op zoek naar extra personeel. Het gaat om projectleiders, landmeters, meestergasten, werfleiders, ploegbazen, verantwoordelijke freeswerken, elektricien, wegenwerkers, betoncentralist, werfleider asfaltwerken en meer.

 

Een cv kan je nu reeds doorsturen naar jobs@aswebo.be.

Kijk via onderstaande link voor meer info over de jobs:

www.willemen.be/nl/vacatures#Aswebowww.willemen.be/nl/vacatures#Aannemingen Van Wellenwww.werkenbijkumpen.be/nl/
Veel vacatures bij de jobdagen georganiseerd door Aswebo en Aannemingen Van WellenVeel vacatures bij de jobdagen georganiseerd door Aswebo en Aannemingen Van Wellen