Lithobeton levert feestelijk de 5000e MS-cabine aan Eandis

Gepubliceerd op 22-09-2016 11:34

5 jaar geleden op 23 november 2010 heeft Lithobeton de 2000e Middenspanning-cabine voor netbeheerder Eandis geleverd en geplaatst. Op 7 september 2016 bereikte Lithobeton een nieuwe mijlpaal in de productie van de  MS-cabines voor hun klant Eandis. Dan vertrok de 5000e geproduceerde en volledig geïnstalleerde MS-cabine voor Eandis vanuit het hoofdkantoor van Lithobeton te Snaaskerke. Deze cabines zijn standaardconcepten van sleutelklare middenspanning-cabines. De 5000e MS-cabine zal geleverd en geplaatst worden in de Hutstraat t.h.v. huisnummer 13 te Veldegem.

Lithobeton is marktleider in België op het gebied van de productie van betreedbare en niet-betreedbare MS-cabines in prefab beton. De voordelen van de prefab MS-cabines is dat de behuizing uit een monoliete (uitgezonderd voor het Type 3), duurzame, stabiele en explosievrije constructie  van gewapend beton bestaat. Bijkomende pluspunten zijn dat de MS-cabines volkomen waterdicht zijn, alle wapening geaard is en dat zowel de wanden, vloer als dak bij middel van aardingsklemmen met elkaar verbonden zijn.

De constructie van alle MS-cabines voldoet aan de eisen van het AREI en de voorschriften van Synergrid voor de classificaties BB05 / BB10 / BB20. De Afdeling MS-Cabines van Lithobeton is ISO 9001 gecertificeerd en al de MS-cabines zijn goedgekeurd op de netten van Eandis - Ores - Infrax - ... . De firma beschikt over gecertificeerd personeel dat er voor instaat dat de MS-cabines op de correcte manier volledig worden geïnstalleerd.

 

www.lithobeton.bewww.eandis.be