Delmat integreert in de Wolf-Zondervan groep

Gepubliceerd op 13-06-2016 15:50

Jean Delys, zaakvoerder van Delmat, heeft eind mei een akkoord getekend voor de overname van Delmat door de Wolf-Zondervan groep, geleid door Christian & Patrick Wolf. De Transcube werfbrandstoftanken van Delmat worden dus geïntegreerd in het productengamma van de Wolf-Zondervan groep die zo nog extra troef heeft als specialist in materiaal voor de bouw.

"Na een carrière van meer dan 56 jaar, waarvan 50 in het sector van de bouwmachines, is het tijd gekomen om met pensioen te gaan", vertelt Jean Delys. Hij voegt eraan toe: "Ik ben er vast van overtuigd dat Christian en Patrick Wolf, samen met hun team, zullen blijven antwoorden aan de noden van onze klanten die op zoek zijn naar een gepaste oplossing voor hun probleem van vervoer van brandstof naar hun werven en dat de grootte van de Wolf-Zondervan groep de verdere expansie van Delmat zal toelaten. Ik zal het team begeleiden tijdens een transitieperiode van 6 maanden vóór ik definitief de sleutels overhandig van mijn laatste professionele avontuur". Hij concludeert  "Ik wil hierbij de vele klanten bedanken die Delmat en de Transcube® producten vertrouwd hebben en mij aangemoedigd hebben, na mijn besluit 15 jaar geleden om de uitdaging aan te gaan, om een innoverende productengamma voor te stellen dat voldoet aan de strengste milieu-eisen."

Delmat is zeer snel marktleider geworden van de werfbrandstoftanken na haar oprichting eind 2002 door Jean Delys (ex-Cadelco), De exclusieve verdeler in België van het Transcube® merk heeft tot heden bijna 1.600 IBC werfbrandstoftanken verkocht. De tanken zijn conform de UN/ADR standaarden voor het vervoer van brandstof naar de werf, en VLAREM II + KIWA gecertificeerd. Het gamma Transcube® werfbrandstoftanken telt verschillende capaciteiten van 500 tot 3.000 liters, standaard geleverd met een manuele pomp, 4m slang en een gieter-pistool. Opties omvatten 12V/24V/220V pompen met automatische pistool en een debietmeter.

De dépot van Delmat op de A12 te Willebroek verhuist binnenkort naar de site van Wolf-Zondervan (Wolftech nv) op de Nijverheidstraat 5 te Machelen.

www.delmat.bewww.wegenbouw.be/bedrijven/707925/delmat-b-v-b-awww.wolf-zondervan.com