Grondwerken, uitgravingen

Te koop

Grondwerken, uitgravingen

Omschrijving

Machines & Onderdelen



Wij verdelen een aantal zorgvuldig geselecteerde merken van machines en onderdelen voor allerlei toepassingen in de landbouw en industrie. Na de aankoop kan u bij ons ook steeds terecht voor het verdere onderhoud en service.



Wij kunnen u een breed assortiment aanleveren. Dankzij onze samenwerking met zeer betrouwbare partners (SaMASZ, Saphir, Granit, Kramp, Bepco en Sparex), bieden wij hooibouwwagens, voedermengwagens, sneewschuiven, grond- bewerkingsmachines en alle benodigde onderdelen. In onze werkplaats kunnen wij steeds zorgen voor de juiste service, plaatsing en onderhoud.



Grond-, Infrastructuur & Afbraakwerken



Bij ons kan u terecht voor alle grond- en infrastructuurwerken. Wij specialiseren ons vooral in de kleinere afbraakwerken. Ons team zit boordevol ervaring en is zeer bekwaam om uw gewenste project tot een goed einde te brengen.



Bij ons kan u terecht voor: uitgraven van inritten, leveren en plaatsen van regenwater- en septische putten, algemene rioleringswerken, aanleg van parkings, ijs- en sneeuwvrij houden van allerhande terreinen, hout hakselen, leveren van teelaarde, vulgrond, siergrind, boomschors, etc. Daarnaast doen wij ook afbraak van stallingen, garages en bijgebouwen, het verwijderen van beton met hydraulische breekhamer en graafmachines, etc.

Specificaties

  • Min. oppervlakte project (m2) 10
  • Allerhande uitgravingen en ophogingen
  • Bouwrijp maken van terreinen
  • Nivelleren / egaliseren van terreinen en wegen
  • Onderhoud van bermen
  • Zeefwerken op de werf (mobiel)

Haru Tools & Services

Nieuwpoortlaan 2

3600 Genk

+32-4.. Toon nummer

+3247.. Toon nummer

541 keer bekeken

Direct beschikbaarheid bekijken en vele andere voordelen voor leden!Word nu lid van Wegenbouw.be

Check beschikbaarheid