Aanleggen tuinen, parken, omgevingswerken, zwembaden

Te koop

Aanleggen tuinen, parken, omgevingswerken, zwembaden
Aanleggen tuinen, parken, omgevingswerken, zwembaden
Aanleggen tuinen, parken, omgevingswerken, zwembaden

Omschrijving

Park & ​​tuin



Tijdens het eerste contact voor de aanleg van de tuin of parking gaan we ter plaatse (tuin, parking, oprit, …) om de te ontwikkelen plek te onderzoeken. We luisteren naar uw wensen, we lezen uw schetsen of de inrichtingsplannen van de architect.



We maken van de gelegenheid gebruik om u voorbeelden van tuin- en parkeeraanlegprojecten te laten zien en u verschillende installatiemodellen aan te bieden.



We kunnen u ook de adressen bezorgen van eerder uitgevoerde of lopende bouwwerven in Brussel, Waterloo, Luik, Namen of Jodoigne.



We hebben een ruime keuze aan voorbeelden van kwaliteitsmaterialen die we u voorleggen, zodat u degene kunt kiezen die u leuk vindt. Uiteraard staan ​​wij aan uw zijde om u te adviseren over de meest geschikte materialen voor de inrichting van uw tuin en omgeving, uw parkeerplaats of de oprit.



Vervolgens maken we een gedetailleerde schatting die u op uw gemak kunt analyseren. Zodra u het daarmee eens bent, plannen we de realisatie van de ontwikkeling.



Er wordt regelmatig toezicht gehouden op de werf, in uw aanwezigheid of in aanwezigheid van uw architect.



Uiteraard blijven we tot uw beschikking voor elke lopende aanpassing, zolang deze aanpasbaar blijft ten opzichte van de lay-out van het oorspronkelijke project.



Tot slot zullen we het genoegen hebben om samen met u de metamorfose van de inrichting van uw tuin of omgeving te bewonderen.

Specificaties

  • Min. oppervlakte project (m2) 1
  • Aanleg van vijvers
  • Aanleg van zwembaden
  • Aanplantingen (bomen, struiken)
  • Rooien van bomen en stronken
  • Tuinaannemingen, tuinonderhoud, groenonderhoud

Ondernemingen Fettweis J.P.

Emile Beaduinstraat 16

3890 Gingelom

+32-1.. Toon nummer

139 keer bekeken

Direct beschikbaarheid bekijken en vele andere voordelen voor leden!Word nu lid van Wegenbouw.be

Check beschikbaarheid